Balavi gangsteri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Balavi gangsteri

Balavi gangsteri

Matt Damon i Leonardo DiCaprio dva su gangstera u policijskom trileru 'The Departed' pod redateljskom palicom Martina Scorsesea, prenosi Hollywood Reporter.

23.07.2004 0 komentara

Balavi gangsteri

Radi se o remakeu hongkoškog filma 'Infernal Affairs' koji će u američkoj produkciji za glavne likove imati predstavnike irsko-američkih mafijaša i policajce. Matt Damon, koji se zakačio za facijalni izraz policajca, agenta jer mu je upravo počeo u kinima igrati i drugi nastavak Bourneovog identiteta - 'The Bourne Supremacy' i u ovom filmu ostati će u sličnom raspoloženju, samo će morati glumiti da nije.

Naime, Damon ovaj put glumi gangstera koji se infiltrira u policijske redove kao pripadnik kadeta i sigurnim putem napreduje prema višim činovima. Leonardo, Uvijek ću Biti Balav, DiCaprio glumiti će pak policajca koji se ubacuje u mafijaške redove. Neobuzdani i nabrijani, svaki na svojoj strani, skuže da su krtice u igri i bacaju se na bespoštednu istragu s opasnim posljedicama. Uf, kolk'o testosterona....

Filmski set biti će smješten u Bostonu, Damonovom rodnom gradu, a Plan B, sve uspješnija producentska kuća para Pitt/Aniston, obaviti će taj dio posla, undercover.

Komentari

Nema komentara.