Šoping kao na filmu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šoping kao na filmu!

Šoping kao na filmu!

Ako je neki proizvod dobar Forrestu Gumpu ili Simpsonima - onda bi se mogao dobro prodavati i u stvarnosti!

s.p. 17.11.2012 0 komentara

Šoping kao na filmu!

Obično se već postojeći prozvodi reklamiraju u filmovima, no ima i obratnih slučajeva - kada izmišljene robne marke s filma ili TV-a krenu ravno u stvarni svijet! Evo par primjera:

1.Sex Panther, 'Anchorman-voditelj uzvraća udarac'
Ovaj 'erotični' proizvod skromno se reklamira kao 'najfenomenalnija kolonjska voda ikad napravljena u cijeloj svjetskoj povijesti', a najveće preporuka mu je što ga je koristio - Will Ferrell.

2. Bubba Gump Shrimp Co., 'Forrest Gump'
Sudeći prema imenu, riječ je o lancu restorana koji poslužuje račiće, a mi bi im predložili da za desert poslužuju - kutije s čokoladicama iliti bombonjere, i to one u kojima ne znaš što ćeš naći!

3. Kwik-e-Mart, 'Simpsoni'

U ovom lancu trgovina poslužuju se razni proizvodi iz svijeta Simpsona (piće Buzz i Krustyjeve pahuljice), no ne znamo imaju li ono najbitnije - živopisnog prodavača s naglaskom koji se zove Apu!

4. Nike MAG, 'Povratak u budućnost 2'
Ove tenisice su u prošlosti predstavljene kao 'obuća budućnosti'. Bili su posve u pravu - izgleda da su profesor i Marty stvarno putovali kroz vrijeme i vidjeli što će se ostvariti!
 
5. Dunder Mifflin Paper Company, 'U uredu'
Ova izmišljena tvrka papirnih proizvoda doživjela je i svoju inkarnaciju u stvarnosti. Ne znamo kakav je njezin šef, no sigurno je pametniji od onog iz serije koji je najgori šef na svijetu (Steve Carell).

Komentari

Nema komentara.