Oni bi rasturili na Olimpijadi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oni bi rasturili na Olimpijadi

Oni bi rasturili na Olimpijadi

Da se ovi likovi pojave na Olimpijskim igrama, bili bi najbrži, najjači i najspretniji. I to bez dopinga!

s.p. 04.08.2012 0 komentara

Oni bi rasturili na Olimpijadi

Michael Phelps je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama dokazao da je pravi junak sporta, no nudimo vam još nekoliko junaka koji bi svojim sportskim podvizima mogli zadiviti cijeli svijet - pod uvjetom da iz svijeta filma uđu u stvarni svijet! Evo filmskih junaka kojima časopis Empire predlaže da započnu sportsku karijeru:

1. Superman - dizanje utega
On je pravi supersportaš koji može podignuti bilo koji teret, a ako želi - može postići i brojne rekorde u trčanju! Savjetujemo mu da se natječe kao Clark Kent, inače bi ga mogli diskvalificirati jer nije čovjek!

2. Katniss Everdeen - streličarstvo

Junakinja 'Igri gladi' ima jedinstvenu tajnu uspjeha - njoj je svako natjecanje borba na život ili smrt pa uvijek daje sve od sebe!

3. Hulk - bacanje kugle
Ako trenirate Hulka, onda znate kako ga možete natjerati da postigne najbolje rezultate - trebate ga samo razbjesniti i pobjeći mu iz vidokruga!

4. Kapetan Amerika - bacanje diska
Još jedan superheroj koji bi mogao pobjeđivati u svojoj disciplini, pod uvjetom da ga ne diskvalificiraju jer koristi serum! Za ovog junaka se sigurno zna i za koju državu bi nastupao.

5. Forrest Gump - trčanje

Ovaj sportaš bi pao na svakom testu inteligencije, no u trčanju je nenadmašan, a osobito je dobar u maratonu. Okušao se i u ping-pongu protiv kineske reprezentacije, pa se može natjecati u više disciplina.

6. Ribe iz 'Potrage za Nemom' - sinkronizirano plivanje
Ovi junaci su pravi stručnjaci za plivanje - oni se doslovce snalaze kao ribe u vodi!

7. Ben Hur - veslanje
Evo i sportaša koji je naporno i svakodnevno trenirao veslanje, a vjerujemo da će na svojim pobjedama s razlogom zahvaljivati dragom Bogu...

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.