Charlieja Sheena za predsjednika! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlieja Sheena za predsjednika!

Charlieja Sheena za predsjednika!

Što dobijete kad spojite '2 i pol muškarca' i 'Machete'? Zapadno krilo!

s.p. 26.06.2012 0 komentara

Charlieja Sheena za predsjednika!

Redatelj Robert Rodriguez najavio je da će u njegovom filmu 'Machete Kills' američkog predsjednika glumiti - Charlie Sheen! Rodriguez je tu vijest objavio na Twitteru, komentirajući 'Tko bi mogao biti bolji?', a Charlie Sheen je odgovorio predsjedničkim pozdravom: 'Moji dragi Amerikanci...'.  

Njegov otac, glumac i vjernik Martin Sheen, proslavio se ulogom liberalnog američkog predsjednika u TV seriji 'Zapadno krilo', no Charlie je poznat je po tome da i u stvarnom životu živi raskalašeno kao i lik iz njegove (bivše) serije 'Dva i pol muškarca'. Ipak, redatelju Rodriguezu to nimalo ne smeta.


'Machete', trailer.

'Machete Kills' je nastavak akcijske komedije 'Machete' koja obiluje seksom i nasiljem, pa će vjerojatno i u novom filmu američki predsjednik biti prikazan kao 'čovjek iz naroda'  kojem nisu strani poroci.

A Rodriguez je ionako pokazao da voli kontroverzne glumce pa će u 'Machete Kills' glumiti još jedan grešnik - Mel Gibson! Kako će se Mel i Charlie slagati saznat ćemo nakon premijere filma koja se očekuje tek 2013.

Komentari

Nema komentara.