Veliki film o velikom Gatsbyju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Veliki film o velikom Gatsbyju

Veliki film o velikom Gatsbyju

Baz Luhrmann snimio je raskošnu adaptaciju slavnog romana, dramu o tragičnoj ljubavi - u 3D-u!

s.p. 23.05.2012 0 komentara

Veliki film o velikom Gatsbyju

U vrijeme recesije lijepo je vidjeti da i - bogati plaču! Upravo je izišao trailer za 'Velikog Gatsbyja', adaptaciju djela F. Scotta Fitzgeralda koju je režirao Baz Luhrmann, poznat po romantičnim kostimiranim spektaklima kao što su 'Australija' i 'Moulin Rouge'.

Priča filma odvija se početkom 1920.-ih, u krugovima bogataša u New Yorku. Narator je Nick Carraway (Tobey Maguire), mladi pisac koji se druži s Jayom Gatsbyjem (Leonardo DiCaprio). Gatsby je basnoslovni bogataš poznat po tome da organizira ekstravagantne i spektakularne zabave u svojoj vili na Long Islandu.


'Veliki Gatsby', trailer.

Te zabave ne priređuje zbog toga što uživa u njima već zato što želi privući i impresionirati Daisy Buchanan (Carey Mulligan), lijepu i naivnu djevojku koja je u nesretnom braku s grubim Tomom Buchananom (Joel Edgerton). Uskoro će Nick postati svjedokom laži, opsesija i tragedija...

U 'Velikom Gatsbyju' nastupaju još i Isla Fisher, Gemma Ward i Jason Clarke, a zanimljivo je da će ova drama biti prikazivana u 3D-u! Premijera ovog raskošnog Luhrmannovog filma najavljuje se za Božić.

Komentari

Nema komentara.