Šetnja filmskim setovima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šetnja filmskim setovima

Šetnja filmskim setovima

Filmovi su najavljeni za 2005., no priznajte da vas zanima kako je na setu Pink Panthera, kako izgleda Beyonce među dečkima ili Heath Ledger kao skejter s perikom ili…

07.07.2004 0 komentara

Šetnja filmskim setovima

Snimanje svih ovih filmova smo vam najavili, a dok čekamo prva izvješća s premijera, box officea i da se napokon pojave na našim kino platnima, evo mali foto/video sneek peek na setove: 'Pink Panthera' gdje se skupila A lista hollyvudskih glumaca; Steve Martin i Kevin Kline, malo francuštine unosi Jean Reno, a glamura r&b pjevačica Beyonce Knowles. Radnja je jednostavna; nakon što je ubijen nogometni trener, netko je ukrao njegov prsten s neprocjenjivim dijamantom, Pink Pantherom. Francuzi traže najboljeg detektiva, a dobiju inspektora Clouseaua... Sve raspoložive fotke pogledajte ovdje.

Glavni glumci ili skraćeno glavci:)

'Sahare', avanturističkog akcionog filma u kojem se glavnih uloga igraju Matthew MacConaughey i Penelope Cruz, a snima se u marokanskoj pustinji. Film se bazira na jednom od 17 najprodavanijih bestsellera Clivea Cusslera, miss Cruz tvrdi da je jaaako sličan Indijani Jonesu, a što su još imali za kazati o filmu i kako je na setu provjerite ovdje.

Lijevo je Heath, a desno dečkić iz dokumentarca Staceya Peralte, Dogtown and Z-Boys, po kojem se radi film

'Lords of Dogtown' - s velikim smo vam oduševljenjem najavili da redateljica Catherine Hardwicke (Trinaest) radi film o kalifornijskim skejterima, cijeloj sceni i glavnim tadašnjim njuškama. Glumačka postava je preslatka, sve samo zgodni i mladi dečki od kojih je najstariji Heath Ledger koji za potrebe filma nosi lažno zubalo i dugu, plavu periku. Znatiželjni – klik za video zapis sa seta i više informacija o filmu.

službeni site

Komentari

Nema komentara.