Mrtvi pijani - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mrtvi pijani

Mrtvi pijani

Oni piju jer im je to posao, piju da zaborave, piju da se razvesele, piju da se ubiju od pića!

s.p. 01.11.2011 0 komentara

Mrtvi pijani

Ako ste se i vi za Noć vještica "maskirali" u pijanu budalu i danas snosite sve posljedice toga, mi vam poručujemo da niste jedini i donosimo listu filmskih likova poznatih po pretjerivanju s alkoholom.

Arthur, 'Arthur'

Evo jednog od najsimpatičnijih pijanaca svih vremena, Arthura koji je uvijek duhovit - čak i kada je mrtav pijan! Ipak, ovaj film ima sretan kraj - Arthur se na kraju odriče boce i radije izabire voljenu ženu!

Martha, 'Tko se boji Virginije Woolf?'

Pijanu Marthu u ovom filmu glumi Elizabeth Taylor koja je i sama imala problema s pićem, a njezinog muža glumi Richard Burton koji je i u stvarnom životu bio muž Elizabeth Taylor i strastveni pijanac. Eto filma u kojem glumci nisu trebali previše glumiti!

Miles, 'Stranputica'

OK, možda je glavni junak luzer koji ne može objaviti knjigu i preboliti bivšu ženu, ali barem ima posao snova - iskušava vina i uživa u tome! No, on je i pijanac s etičkom kodeksom - bez obzira na sve, ne pije Merlot!

Willie, 'Zločesti Djed Mraz'

Djed Mraz iz ovog filma najviše daruje sebe, i to neograničenim količinama alkohola kojeg konzumira sve dok se ne onesvijesti ili upiša u gaće. Ovog Djedicu sigurno ne biste poželjeli svojoj djeci!

Ben, 'Napuštajući Las Vegas'

Nicolas Cage glumi najautodestruktivniji lik pijanca, čovjeka koji se odriče karijere, obitelji, prijatelja i voljene žene, a sve to zato - da se ubije od alkohola! Ne uspijeva mu otprve, pa pokušava opet i opet i opet...

Izvor: Cinemablend

Komentari

Nema komentara.