Angelina u zemlji krvi i meda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Angelina u zemlji krvi i meda

Angelina u zemlji krvi i meda

Drama Angeline Jolie o bosanskom ratu zvat će se 'U zemlji krvi i meda', a premijeru će imati – za Božić!

s.p. 16.05.2011 0 komentara

Angelina u zemlji krvi i meda

Konačno je objavljen naslov prvog igranog filma kojeg je režirala Angelina Joliepriče o bosanskom ratu koja će se zvati 'In the Land of Blood and Honey'. Naslov aludira na ime za ovu regiju, Balkan, što se s turskog može prevesti i kao 'med' (Bal) + 'krv' (Kan). Ovi motivi slatkog i okrutnog bili su važni redateljici Jolie koja se dugo dvoumila kako nazvati film.
 
Priznala je da je riječ o teškom filmu, pa je htjela naći naslov koji bi pokazao publici što će gledati. Imala je listu s brojnim potencijalnim naslovima, a na kraju je obavila anketu na probnoj publici i najboljim se pokazao naslov 'U zemlji krvi i meda'.
 
Za one koji još ne znaju, riječ je o ljubavnoj priči između mladog Srbina (Goran Kostić) i Bošnjakinje (Zana Marjanović)  koji ulaze u vezu, a onda počinje strašni rat u Bosni koji će ih razdvojiti. U filmu nastupaju još i Branko Đurić i Rade Šerbedžija, a Angelina neće glumiti, što je razumljivo jer je ionako imalo puno posla kao scenaristica i redateljica ovog zahtjevnog filma.
 
Film bi se u kinima trebao pojaviti 23. prosinca, a zanimljivo je da je sniman  i na engleskom i na domaćim jezicima, pa će igrati u obje verzije, ovisno o tome gdje se prikazuje. Angelina je inače objavila novosti o svom filmu za vrijeme boravka u Cannesu, gdje predstavlja crtić 'Kung Fu Panda 2', a prati i svog partnera Brada Pitta koji danas ima premijeru filma 'Drvo života'.
Komentari

Nema komentara.