Predstavljamo Blade: Trinity - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Predstavljamo Blade: Trinity

Predstavljamo Blade: Trinity

FILMSKI.NET vas upoznaje s trećim i završnim djelom Blade trilogije 'Blade: Trinity' s Wesleyem Snipesom u glavnoj ulozi. Film počinje s prikazivanjem krajem godine.

21.06.2004 0 komentara

Predstavljamo Blade: Trinity

10. prosinca vampiri se vraćaju. I samo ih jedan čovjek može zaustaviti - Blade. New Line Cinema i režiser David Goyer donose nam završno, treće poglavlje u priči o čovjeku-krvopiji, superjunaku odlučnom da stane na kraj sve snažnijoj vampirskoj rasi.

Podsjetimo se, Bladeovu majku ugrizao je vampir dok je bila u drugom stanju, prije smrti rodila je Bladea, polu čovjeka, polu vampira. Obdaren snagom vampira i sposobnošću da šeće danju, pod mentorstvom samotnjaka Whistlera (Kris Kristofferson) Blade izrasta u biće spremno za osvetu, samotnog ratnika, lovca na vampire.

Blade je originalno Marvelov strip junak kojega je prvi na veliko platno prenio Stephen Norrington ('Družba pravih gentlemena'). Nastavak režira sve poznatiji Guillermo Del Toro ('Hellboy'), a ovaj treći dio autorsko je djelo Davida Goyera, inače scenarista prva dva 'Bladea', i novog Batmana.

Priča treća. Godinama se Blade (Wesley Snipes) borio protiv vampira pod okriljem noći. Svijet nije ni slutio da traje rat za opstanak. U jednom obračunu, Blade pada u ruke FBI agenata koji ga prisile da surađuje s ljudima ubojicama vampira znanim kao Nightstalkers. Zajedno s Abigail, Whistlerovom kćeri (Jessica Biel, 'Teksaški masakr motornom pilom') i Hannibalom (Ryan Reynolds), Blade prati krvavi trag do drevnog bića koji ga želi ubiti, glavnog vampira Draculu. Ne, ne vrti vam se u glavi, ne nismo se zabunili, ovo je stvarno scenarij trećeg nastavka Bladea.

U ostalim ulogama glume Kris Kristofferson, Parker Posey, Dominic Pursell, Ashley Scott, Steve Braun i dr.

službeni site
ekskluzivne fotografije sa snimanja

Komentari

Nema komentara.