Johnny Depp u produkcijskom loncu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Johnny Depp u produkcijskom loncu

Johnny Depp u produkcijskom loncu

Depp se nakon brojnih uspješnih glumačkih postignuća odlučio malo više angažirati u filmskoj industriji pa je udružio svoju producentsku kuću s onom Grahama Kinga.

15.06.2004 0 komentara

Johnny Depp u produkcijskom loncu

Initial Entertainment Group Grahama Kinga, potpisala je ugovor s Deppovom producentskom kućom 'Infinitum Nihil', s kojom će koprodukcijski sudjelovati u filmovima u kojima će Depp glumiti ili biti producent. U igri su mnogi zanimljivi projekti i suradnje.

Prvi zajednički producentski poduhvat je film 'Happy Days', adaptacija novele Laurent Graff. Priča je to o neobičnom mladiću koji saznaje da boluje od neizlječive bolesti te se prepušta sudbini - sa 18 godina kupuje vlastiti grob, a sa 35 odlučuje ostatak života provesti u staračkom domu. Ubrzo se navikava na svoje novo okruženje: zabave, seksualne igre s medicinskim sestrama i sl., sve dok u njegov život ne uđe žena na samrti s kojom uspostavlja jedinstvenu vezu. Za sada nije poznato hoće li Depp u filmu i glumiti.

Za sada je Depp posljednja holivudska zvijezda koja je sklopila posao s 'Initialom'. Tu su još i Leonardo Di Caprio i njegova producentska kuća 'Appian Way', te Catherine Zeta-Jones sa svojom kućom 'Milkwood Films'. Stalan posao King ima i s redateljskom zvijezdom Martinom Scorsesejem, s kojim je surađivao na filmu 'Bande New Yorka', a trenutno surađuju i na 'Aviatoru', još jednom Di Caprio/Scorsese uratku.

'Initial' trenutno radi na filmu Roberta De Nira 'The Good Shepherd', u kojem glavnu ulogu ima također Di Caprio. 'Infinitum Nihil' za to je vrijeme zauzet Lasse Halstromovim 'An Unfinished Life' s Robertom Redfordom i filmom 'Ballad of Jack Rose' s Danielom Day Lewisom u glavnoj ulozi.

Komentari

Nema komentara.