Murray u Garciinom Izgubljenom gradu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Murray u Garciinom Izgubljenom gradu

Murray u Garciinom Izgubljenom gradu

Popunjava se glumački postav redateljskog debija Andyja Garcije 'The Lost City'. Bill Murray ovaj će put, uz Garcyju, Hoffmana i druge biti u 'Izgubljenom gradu'.

13.06.2004 0 komentara

Murray u Garciinom Izgubljenom gradu

Na FILMSKI.NETu smo već pisali o redateljskom prvijencu Andyja Garcije, ali podsjetimo ukratko: 'The Lost City' je film djelomice temeljen na romanu Cabrera Infantea 'Three Trapped Tigers' koji priča o životima troje braće zahvaćenih u turbulentnom vremenu Kubanske revolucije.

Naglasak je na ljubavnoj priči jednoga od braće, Fica, vlasnika kabarea u Havani kojeg će glumiti sam Garcia. U sporednim će mu se ulozi pridružit Dustin Hoffman, Robert Duvall te najnoviji član postave Bill Murray. Garcija se, navodno, već deset godina sprema za realizaciju ove epske drame: 'Ova priča nikada još nije ispričana iz gledišta ljudi koji su tamo živjeli. Tu ljubavnu priču prati cijela kulturološka pozadina i karakterističan način života kao podloga.'

Murray će u filmu glumiti lik Pisca, američkog prognanika i Ficovog dobrog prijatelja. Robert Duvall igrat će antagonističnog šefa Batistine tajne policije, dok će Hoffman portretirati Meyera Lanskog koji je svojedobno s gangsterom Luckyjem Lucianom razradio taktiku infiltracije u noćni život Havane.

Uz ove velikane, u filmu još glume i Javier Bardem, Benicio Del Toro, Steven Bauer, Inez Sastre, Tomas Milian, Nestor Carbonell i dr. Snimanje bi trebalo započeti 23. lipnja u Dominikanskoj republici. Bill Murray je nedavno završio snimanje filma 'The Life Aquatic' pod redateljskom palicom Wesa Andersona, a uskoro bi ga trebali gledati, tj. slušati u filmu 'Garfield:The Movie' gdje daje glas najlijenijoj mačketini na svijetu.

Komentari

Nema komentara.