Madonna brza na okidaču - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna brza na okidaču

Madonna brza na okidaču

Ðiha konjiću! Za potrebe novog filma pop diva vratiti će se kaubojskom imidžu kojeg je uspješno isfurala uz svoj album 'Music'.

09.06.2004 0 komentara

Madonna brza na okidaču

Teta Madonna bacila je laso na veliku kravicu – novi projekt Martina Scorsesea o filmskoj zvijezdi iz '20-tih godina prošlog stoljeća, Texas Guinan. Texas se proslavila ulogama kaubojki i revolverašica u nijemim filmovima, zbog čega je često lagala da je rođena na ranču na Divljem zapadu. Osim u svijetu filma, Texas je bila poznata i u mafijaškim krugovima. Vodila je noćni bar u kojem je otvoreno izigravala tadašnje prohibicijske zakone o točenju alkohola. Često je govorila kako je njen posao pomagati ljudima da se zabavljaju.

The Sun je objavio da je Scorsese pokrenuo snimanje biografskog mjuzikla pod naslovom 'Hello Sucker!' – što je bila omiljena poštapalica buntovne Teksašanke. Glavna uloga pripala je Madonni jer vrlo sliči glumici, a pjevačica će ujedno i producirati film i napisati glazbu. Ovo je za nju velika prilika da se dodvori kritici nakon neuspjeha 'Swept Away'.

Film će početkom slijedeće godine režirati Jeremy Scott, a soundtrack će biti objavljen kao slijedeći Madonnnin album. Pričalo se da je prvotno za ulogu angažirana Courtney Love koja je već bila napisala nekoliko songova za film, ali su je producenti najurili zbog sudskih tužbi koje su joj se nagomilale zahvaljujući burnom životu.

Komentari

Nema komentara.