Woody Allen sav misteriozan - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Woody Allen sav misteriozan

Woody Allen sav misteriozan

Jedan od najproduktivnijih američkih redatelja ima dva nova projekta, od kojih se jedan kuha čak u Londonu, ali sve detalje o njima drži podalje od naših znatiželjnih nosića.

09.06.2004 0 komentara

Woody Allen sav misteriozan

Moćni Variety uspio je iščačkati podatak da se Woody napokon pomaknuo iz New Yorka i odlučio svoj novi film snimiti u Britaniji. Tijekom svoje 33 godine duge autorske karijere, Allen je izuzetno malo filmova snimao izvan New Yorka, a njihova radnja se i tad vrtila oko Newyorčana koji se sreću u inozemstvu.

Zasada projekt nema naslov, pa se navodi samo kao 'Ljetni projekt Woodya Allena'. Ipak, zna se da će se radnja plesti oko visokog londonskog društva i da će jednu od glavnih uloga imati Kate Winslet. Budžet filma je procijenjen na 15 milijuna dolara, a snimanje bi trebalo započeti 12. srpnja u studijima u zapadnom Londonu.

1996. Allen je snimio 'Svi kažu volim te' čiji su dijelovi snimljeni u Veneciji i Parizu, 1992. u 'Sjenama i magli' pojavilo se neko neimenovano europsko selo, 1974. je zastranio i 'Ljubav i smrt' u potpunosti snimio u Europi. Dakle, i kad radi u inozemstvu to je na predvidivoj relaciji New York-Europa.

Do novoga projekta Allen bi trebao dovršiti snimanje komedije 'Melinda i Melinda' o kojoj se, također ne zna puno. Ipak, obećavajuće zvuči glumačka postava u sastavu Will Farrel, Jonny Lee Miller, Amanda Peet i Chloe Sevigny. Allen je već snimio toliko komedija o ljubavnim peripetijama pa se lako može pretpostaviti da će i ovo biti jedna od njih. Ako ste željni takvih zapleta pogledajte njegovu komediju 'Ljubav i sve ostalo' koja uskoro dolazi u naša kina. 

Komentari

Nema komentara.