Foršpani, teaseri, kikiriki, kokice… - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Foršpani, teaseri, kikiriki, kokice…

Foršpani, teaseri, kikiriki, kokice…

Dok se ljetni blockbusteri tuku za prevlast na kino-blagajnama marketinški stručnjaci u miru pripremaju teren za jesenske hitove – 'Krug 2' i 'The Aviator'.

04.06.2004 0 komentara

Foršpani, teaseri, kikiriki, kokice…

Holivudski propagandni gurui učiniti će sve i svašta ne bi li vas uvjerili da baš ovaj film MORATE pogledati. DreamWorks studio angažirao je najbolje od najboljih za reklamiranje najavljivanog i očekivanog 'Kruga 2' koji će opsjesti kina tek 10. studenog.  

Kampanja za prvi 'Krug' bila je jedna od nainventivnijih u filmskoj povijesti pa su mnogi šuškali o smrtonosnoj video kazeti i prije nego što su čuli za film. Kako bi publika bila što užasnutija, na mnoge su koledže lansirane videokazete s morbidnim sadržajem koji se pojavljuje i u filmu. Nije prošlo puno vremena, a studenti su već u panici šuškali o novoj  'urbanoj legendi'.

Za drugi nastavak još nisu priredili nekakvu sličnu spačku, ali su lansirali teaser site koji je jednostavan, ali psihodeličan i zastrašujući ako ga gledate dulje od dvije minute. Već smo vam dali neke natuknice o radnji, znate i da Naomi Watts i David Dorfman repriziraju svoje uloge, a pridružili su im se Simon Baker, Emily VanCamp, Sissy Spacek i Elizabeth Perkins. Redatelj je Hideo Nakata koji je snimio i originalni, japanski 'Ringu'. 
 
Leonardo i Gwen, retro style

Trailer za novi film Martina Scorsesea je mnogo manje provokativan nego za 'Krug 2', ali je duži i spektakularaniji - kako i priliči 'The Aviatoru', velikom biografskom filmu o velikom Howardu Hughesu.

Hughes je bio zaljubljenik u visine, novac, žene i u samoga sebe. Ekscentrični milijarder i jedan od prvih letača ljubio je najljepše holivudske glumice, režirao njihove filmove i borio se sa svojim psihotičnim umomom. Jedino u tome nije imao uspjeha – opsesivno ponašanje natjeralo ga je da se povuče iz javnosti i da se izolira od svih ljudi s kojima je nekad bio blizak.

Glavnu ulogu u ima Leonardo Di Caprio, a ostatak ekipe je više nego zanimljiv - Cate Blanchett, Kate Beckinsale, John C. Reilly, Alec Baldwin, Jude Law i pjevačica No Doubta Gwen Stefani. 'The Aviator' u kina dolazi krajem godine, 17. prosinca. Za trailer - KLIK!

Komentari

Nema komentara.