Depp i Paradis zajedno u ciganskoj priči - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Depp i Paradis zajedno u ciganskoj priči

Depp i Paradis zajedno u ciganskoj priči

Johnny Depp i njegova nevjenčana supruga Vanessa Paradis glumiti će u istom filmu, iako je dotični nedavno izjavio da njih dvoje ne žele miješati privatni i poslovni život. 

25.05.2004 0 komentara

Depp i Paradis zajedno u ciganskoj priči

Deppov novi projekt je francuska niskobudžetna produkcija 'The Gypsy's Curse' u kojoj će ponovo glumiti ciganskog zavodnika. Očito mu pristaju uloge nomada i vagabunda kakve je već imao u 'Čokoladi' i 'Piratima s Kariba'.  

'The Gypsy's Curse' se temelji na istoimenoj grotesknoj noveli Harrya Crewsa koja je proglašena kultnim štivom obožavatelja pulp fiction žanra. Mračna priča odvija se u sablasnoj atmosferi modernog 'cirkusa nakaza' gdje se neobični likovi isprepliću s mističnim elementima.

Harvey Keitel glumiti će vlasnika sablasnog sportskog kluba koji okuplja ljude s poremećajima u razvoju. Jedan od njih je Marvin, a njega će glumiti David Toole, britanski umjetnik koji se proslavio kao plesač usprkos činjenici što nema nogu. Marvin će postati žrtva kletve koju će na njega staviti okrutna zavodnica (Paradis), a na zlu kob koja mu prijeti upozoravati će ga prijatelj ciganin (Depp). 

'To je snažna ljubavna priča s pravom femme fatale,' naglasio je producent filma u Cannesu, gdje je održana službena pressica. 10 milijuna dolara vrijedna produkcija početi će se snimati ovog ljeta u Britaniji. Ovaj film biti će redateljski prvijenac francuskog koreografa i dizajnera Philippea Decoufflea.

Daniel Auteuil i Vanessa Paradis u filmu 'Djevojka na mostu' (1999)

Samo pred mjesec dana Depp je izjavio kako ne namjerava glumiti sa svojom suprugom. Ipak, rekao je kako je moguće da se tako nešto dogodi: 'Ako nešto iskrsne, to bi bilo sjajno. Ali, gledajući objektivno - ne. Volim držati stvari odvojenima - ona radi svoj posao, ja radim svoj.'

Holivudska zvijezda je već trebala surađivati sa svojom suprugom i to u filmu 'The Man Who Killed Don Quixote', no taj projekt nije realiziran. Depp je dosada snimio mnoštvo visokobudžetnih filmova i ugrabio oskarovsku nominaciju, a Vanessa je svoju glumačku karijeru izgradila na niskobudžetnim francuskim filmovima.

Za svoju prvu ulogu u filmu 'White Wedding' Vanessa je 1990. nagrađena Cesarom (francuska filmska nagrada). Slijedećih pet godina posvetila se svojoj pjevačkoj karijeri zbog koje je čak odbila uloge u filmovima Pedra Almodovara i Johna Boormana. Tek se 1994. ponovo pojavila na ekranu i to u drami 'Elisa'. U međuvremenu je glumila u spotu Lennya Kravitza, s kojim je neko vrijeme bila u vezi.

Depp i Vanessa su roditelji dvoje djece, petogodišnje Lily-Rose Melody i dvogodišnjeg Jacka. Zbog njih su dosada i odbijali zajedničke filmske ponude kako bi bar jedan od roditelja mogao biti uz klince. Na setu svog posljednjeg filma, 'Secret Window', uz Deppa su cijelo vrijeme bila i njegova djeca.

Komentari

Nema komentara.