Ujedinjeni Australci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ujedinjeni Australci

Ujedinjeni Australci

Heath Ledger i Geoffrey Rush u jednom, Hugo Weaving i Sam Neill u drugom filmu, produkcija je australska, redatelji isto, javlja Variety.

17.05.2004 0 komentara

Ujedinjeni Australci

Kako su obojica redatelja mlada, Neil Armfield je debitant, a Rowan Woodsu je ovo drugi film po redu, jasno nam je da se australskog glumačko pleme u Hollywoodu složilo pripomoći svojoj braći u domovini. Naime, i svi navedeni glumci su Australci.

Heath Ledger i Geoffrey Rush izabrani su za vodeće uloge u prvom dugometražnom filmu Neila Armfielda, komediji 'Candy'. Dvojcu će se pridružiti i Abbie Cornish, a radnja je izrazito romatična; dvoje zaljubljenih ne želi da itko ili išta stane između njih. Snimanje započinje krajem godine.

Hugo Weaving i Sam Neill pregovaraju oko uloge u drugom filmskom ostvarenju redatelja Rowan Woodsa, a pristankom bi se našli u lijepom i talentiranom društvu Cate Blanchett i Martina Hendersona (Novozelanđanin). Triler 'Little Fish' je vrlo emotivna priča o djevojci čiju nadu u bolji i novi život ugrožavaju brat i bivši dečko nenadanim i riskantnim, posljednjim kriminalnim djelom. Snimanje je također zakazano za sam kraj 2004.

Komentari

Nema komentara.