Rambo 25, Terminator 16 i glupi detektiv - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rambo 25, Terminator 16 i glupi detektiv

Rambo 25, Terminator 16 i glupi detektiv

Sudeći po nastavcima koji su u pripremi, i stara koka može izleći itekakvo zlatno jaje. U to uopće nema sumnje. Pitajte Schwartzeneggera, Stallonea ili Steve Martina.

15.05.2004 0 komentara

Rambo 25, Terminator 16 i glupi detektiv

Producenti Mario Kassar i Andrew Vajna najavljuju nastavak sage o Johnnyju Rambu, jednom od 'najjačih' akcijskih likova osamdesetih. Naravno, kakav bi to film bio bez Stallonea koji trenutno čeka završnu verziju scenarija koju će, kao i prije, ispolirati na sebi svojstven način. Vajna i Kassar najavljuju da će ovaj film iznenaditi publiku, ali isto tako kažu: 'Bez brige, Rambo još uvijek koristi mašinku i raznosi stvari oko sebe.' Eto, što ćete više od filma.

Izgleda da ni Terminator nikako da umre. Kao i za Ramba, za to se opet pobrinuo producentski duo Kassar-Vajna koji tvrde: 'Imamo genijalnu ideju za T4 koja će razveseliti sve SF fanove!' Guverner Arnold glumit će u filmu, ali nije poznato koliku ulogu će imati. Što li oni to kemijaju?

Sjećate se Sellersovih filmova o detektivu Clouseauu i najvećem dijamantu na svijetu - Pink Pantheru? Dobre komedije, zar ne? Održat tu razinu kvalitete nije baš zahvalna uloga, a baš je nju preuzela na sebe filmska ekipa novog 'Panthera' na čelu s režiserom Shawnom Levijem ('Just Married'). Nadu budi solidna glumačka postava koju predvode Steve Martin kao inspector Clouseau, Kevin Kline kao njegov nadređeni Dreyfus, Jean Reno kao Clouseauov partner, Beyonce Knowles i dr.

Beyonce će, naravski, potpisati i muziku u filmu i otpjevati dva songa. Režiser Levy film opisuje kao modernu reinterpretaciju originalne serije, nikako kao remake ili prednastavak. MGM je također objavio i originalni sinopsis: Svjetski poznati nogometni trener ubijen je, a s ruke mu je nestao prsten ukrašen najpoznatijim dijamantom na svijetu poznatim pod imenom Pink Panther. Francuska vlada zahtjeva vrhunsku istragu. Nažalost, genijalni detektiv kojeg žele nije dostupan, pa pozivaju inspektora Jacquesa Clouseaua. Jao, o jao.

Komentari

Nema komentara.