Djevojka koja je voljela Toma Gordona - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Djevojka koja je voljela Toma Gordona

Djevojka koja je voljela Toma Gordona

Laura Dern prihvatila je ulogu u, tko zna kojoj po redu adaptaciji Stephena Kinga, ovaj put prst je pao na 'Djevojku koja je voljela Toma Gordona' i redatelja Georga Romera.

14.05.2004 0 komentara

Djevojka koja je voljela Toma Gordona

Osim Laure Dern ('Divlji u srcu', 'Jurski park') svoj je angažman potvrdila i Dakota Fanning (djevojčica iz Mačak na diraj mu šešir), piše comingsoon. U redateljskoj se stolici nalazi George Romero o kojem dosta pišemo u zadnje vrijeme. Ne bez razloga, bujica hororaca koji su preplavili svijet, a uskoro će, sa zakašnjenjem naravno, i nas Hrvate, mnogo toga je dužna tvorcu modernog zombi filma - Georgeu A. Romeru.

Nakon što je snimljen remake njegovog kultnog filma 'Zora živih mrtvaca', redatelj ne miruje. Izabran je za dirigenta filma super trash tematike 'Diamond Dead', a evo ga već zakačenog i za drugi projekt. No, mislimo da se čiko Romero ne žali na novonastalu situaciju, dapače, rijetko se dešava da redatelj koji je nekoć davno snimao trasheve, danas bude tražen i plaćen $$$...

Knjiga koja mu je povjerena počinje pričom o devetogodišnjoj Trishi McFarland (Fanning), koja zajedno sa starijim bratom i upravo razvedenom majkom stopira. Kako joj društvo baš i nije odgovaralo, djevojčica je malo skrenula s puta, no kada se pokušala prečacem vratiti, to joj nije pošlo za rukom te se pogubila u divljini prepunoj opasnosti.

Pala je noć, jedino što Trisha ima za obranu je njena mašta i walkman na kojem je slušala prenos utakmice Boston Red Soxa i kretala se kao i njen omiljeni igrač Tom Gordon. Kada je izgubila radio signal, zamislila je da je sam Gordon s njom i da je brani od neprijatelja koji za sobom ostavlja tragove okrutno ubijenih životinja i osakaćenog drveća u mračnoj šumi.

Priča k'o stvorena da se njome poigra Romero.

Komentari

Nema komentara.