Polanskom propalo svjedočenje putem video linka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Polanskom propalo svjedočenje putem video linka

Polanskom propalo svjedočenje putem video linka

Roman Polanski neće moći svjedočiti iz Francuske putem video linka u parnici koju je podigao protiv časopisa Vanity Fair. 

30.10.2003 0 komentara

...sve vas to očekuje na četvrtom zagrebačkom sajmu knjiga!

Sajam će se održavati 8. do 19. svibnja, a svečano otvorenje u režiji Krešimira Dolenčića bit će u utorak u 12 sati u knjižari Profil Megastore. Voditeljskog posla, tj. mikrofona uhvatit će se Tarik Filipović. 

 

Tema sajma biti će 'Knjiga i televizija', a gosti će biti redom velike ličnosti hrvatske i inozeme književnosti. Od inozemnih književnika sajam će uveličati: Hari Kunzru iz Amerike, autor glasovitog "Impresionista", francuska književna zvijezda Celine Curiol, gost s Novog Zelanda Christian Karlson Stead, bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj Peter W. Galbraith te britanski autor Joel Levy i Jens, der Denker iz Njemačke. A ne zaboravimo ni domaće koji će tu predstaviti svoja nova djela: Edo Popović, Igor Mandić, Damir Karakaš, Daša Drndić, Slobodan Šnajder i brojni drugi.

 

Svi oni samo su dio kolača koji vam priprmaju  Profil i Zajednica nakladnika i knjižara.  Nešto više o ovom književnom spektaklu pročitajte ovdje,  a o tome što preporučuju booksa curke ovdje, kao bi već sad upikirali nešto za svoju dušu.

 

 

Komentari

Nema komentara.