Zorro i Banderas drugi put - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zorro i Banderas drugi put

Zorro i Banderas drugi put

Antonio Banderas potvrdio je da će reprizirati svoju ulogu u nastavku Zoroa maskiranog osvetnika.

11.05.2004 0 komentara

Zorro i Banderas drugi put

Prije no što se jedan filmski projekt privede kraju, zvijezde znaju bar slijedeća dva. Tako je Antonio Banderas, Španjolac na glumačkom zadatku u Hollywoodu, za vrijeme promocije animiranog filma Shrek 2 u kojem je svoj glas dao mačku Puss-in-Boots, počastio novinare izjavom da se sprema reprizirati svoju ulogu u novom nastavku Zorroa, maskiranog osvetnika.

Još smo prošle godine nešto načuli o tome da se pojavio dobar scenarij za drugi dio, tako da ova vijest i nije neko iznenađenje. Tada je redatelj Martin Campbell izrazio svoje tople želje da Banderas i Zeta Jones ponove svoje uloge.

Banderas je dao zeleno svjetlo, a od gospođe Douglas još ništa. Kako je mudra Velšanka u lovu na Oscara ne bi bilo čudno da ulogu i odbije jer i nije nešto zahtjevna. No, ne smijemo zaboraviti da zelena boja šuškavih novčanca fino pristaje uz njene zelene oči, što Catherine dobro zna.

Banderas je otkrio još pokoji detalj o filmu: 'Nastavak bi trebao biti zreliji od svog prethodnika, bazirati se više na Zorrou, ljubomori i radnji koja možda malo više namjenjena odraslima no djeci, no ostaje bazično ozračje avanture i uzbuđenja.' Hvala Mister Banderas.  Pripreme za snimanje počinju već krajem srpnja ove godine.

Komentari

Nema komentara.