De Niro prvi put javno o tumoru prostate - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      De Niro prvi put javno o tumoru prostate

De Niro prvi put javno o tumoru prostate

Robert De Niro ovih je dana ponovo u centru pozornosti. Krivci su treće izdanje Tribeca Film Festivala, čiji je začetnik, i prva izjava za javnost o tumoru prostate.

05.05.2004 0 komentara

De Niro prvi put javno o tumoru prostate

Jučer je glumačka legenda prvi put javno progovorila o tumoru prostate koji mu je, na svu sreću, rano dijagnosticiran krajem prošle godine. Kada se doznala dijagnoza, De Nirov je glasnogovornik kratko izvjestio javnost i zamolio za poštovanje njegove privatnosti.

Nekoliko mjeseci kasnije, nakon uspješnog operativnog zahvata, De Niro je u utorak 04. svibnja izrazio svoje zadovoljstvo oporavkom i doktorom koji ga je liječio: 'Vrlo sam sretan što je doktor učinio biopsiju i pronašao da nešto nije u redu. Mom je ocu također dijagnosticiran tumor kada sam ja imao 40 godina, a otada idem doktoru tri do četiri puta godišnje.', izjavio je za Daily Record.

Navjeća podrška u tim teškim mjesecima liječenja bili su mu prijatelji; bivši newyorški gradonačelnik Rudy Giuliani i Joe Torre, manager New York Yankeesa. Bez obzira na nimalo ružičastu dijagnozu, De Niro nije zapostavio svoju karijeru niti malo. Trenutno snima nastavak uspješne komedije s Ben Stillerom 'Meet the Fockers', a u pripremi je i biografija koju piše zajedno s Martinom Scorseseom i koja bi se na tržištu trebala naći slijedeće godine.

Komentari

Nema komentara.