Odabran mediteranski žiri - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Odabran mediteranski žiri

Odabran mediteranski žiri

Predstavljen je žiri 14. Mediteran Film Festivala.

s.p. 12.08.2013 0 komentara

Odabran mediteranski žiri

U natjecateljskom programu u okviru dokumentarnog filma Mediteran Film Festivala, koji će se održati od 26. do 31. kolovoza u Širokom Brijegu, selektor Damir Čučić izabrao je 22 filma. O njihovoj sudbini na 14. MFF-u odlučivat će žiri u kategoriji kratkometražnog dokumentarnog filma–do 30 minuta i dugometražnog dokumentarnog film–iznad 30 minuta.
 
Članovi žirija 14. MMF-a u okviru dugometražnog dokumentarnog filma su Nedžad Begović, bh. redatelj i član Udruženja filmskih radnika BiH, Dean Šoša, urednik Trećeg programa na Hrvatskoj radioteleviziji i Sergio Oksman, redatelj i producent iz Brazila koji je na 13. MFF-u osvojio drugu nagradu za film ‘Priča o Modlinovima’.
 
Članovi žirija 14. MMF-a u okviru kratkometražnog dokumentarnog filma su Tomislav Ćavar, predsjednik Udruge za promicanje vizualne kulture Ćavarovo Brdo Pictures iz Širokog  Brijega, Jelena Jindra, urednica-voditeljica na Trećem programu HTV-a iz Rijeke i Lucy Eagleson, članica Sportskog odjela NBC-a i Mpower Production-a i zaposlenica za Brown United na izradi i dizajnu struktura i pozornica za televizijsku produkciju, iz Escondida u Kaliforniji.  
 
Žiri u ovom sastavu bira i dodjeljuje Grand prix MFF projektor u kategoriji dugometražnog filma i MFF projektor u kategoriji kratkometražnog filma, dok je za treću nagradu tradicionalno odgovornost na publici.

Komentari

Nema komentara.