Posh Beckham u Peruu - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Posh Beckham u Peruu

Posh Beckham u Peruu

Ako pratite Internet izdanja engleskih tabloida, sigurno znate da je Victoria Beckham jučer bila u dobrotvornom posjetu Peruu. A dokumentarac o tome će biti na BBC-ju!

25.05.2004 0 komentara

Posh Beckham u Peruu

Supruga kapetana engleske nogometne reprezentacije Davida Beckhama i bivša 'spajsica' otputovala je u tajni trodnevni posjet Peruu, kako bi se uvjerila da se novac sakupljen kroz 'Sports Relief Charity Fund' troši na predviđeni način.

Početkom prošlog tjedna provela je znatan dio vremena s djedom iz siromašnih zajednica iz Las Lomas de Carabayllo, predgrađa glavnog grada Lime, gdje je postala svjesna njihovih problema, među kojima je najznačajniji konstantna borba s glađu – piše 'The Sunday Mirror'.

Posh se družila s obiteljima koje tamo žive u vrijeme jela, pomagala im je u pranju rublja, a vidjela je i djecu koja kopaju po smeću nadajući se da će pronaći nešto što se može prodati i na taj način pomoći svojim obiteljima. Navodno su je prozvali Barbie Doll.

'Otišla je u Peru kako bi snimila dokumentarac i na taj način pokazala ljudima gdje i kako se troši novac.' – rekla je glasnogovornica 'Sports Reliefa', dodavši da će posh-u-mentarac biti prikazan na BBC-ju slijedećeg mjeseca.

Komentari

Nema komentara.