Prve slike Vina Diesela iz Dark Furyja - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Prve slike Vina Diesela iz Dark Furyja

Prve slike Vina Diesela iz Dark Furyja

Svima nam dragi Peter Chung ('The Animatrix') primio se animacije još jedne filmske priče. Ovaj puta u glavnoj je ulozi gospon mišićavko, Vin Diesel.

23.04.2004 0 komentara

Prve slike Vina Diesela iz Dark Furyja

Ako se sjećate filma 'Planet tame', ili u originalnom naslovu 'Pitch Black', iz 2000. godine, sa Dieselašom u glavnoj ulozi, vjerojatno ste čuli da ima i nastavak istog: 'The Chronicles of Riddick', koji će izaći 11. lipnja. Peter Chung, je u svojoj maniri povezivanja nastavaka filmova, napravio anime filmić koji će premostiti priče između dva nastavka ovog trilera.

Puni naziv tog animiranog direct-to-video izdanja je 'The Chronicles of Riddick: Dark Fury', a na policama će se naći četiri dana nakon izlaska filma, dakle 15. lipnja 2004.

I animirani i igrani film nastavljaju pratiti avanture Riddicka, lika kojeg i opet glumi Vin Diesel (i u animiranoj verziji glumi svojim glasom), odbjeglog osuđenika-ubojicu posebnih sposobnosti. Nakon što ga uhvate lovci na nagrade, Riddick se mora poklati s masama vojnika, na ogromnom spaceshipu i sve to u anime stilu: daaa, krviii!

Potkošulje i gomila mišića

Stvari se inače nisu zaustavile samo na filmovima, naime Dieselova gamerska produkcijska kuća, Trigon Studios, zajedno sa Vivendi Universal games, izrađuje i igru kratkog naslova 'The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay', koja će pak biti prolog svim dosadašnjim filmovima i u svojoj priči istraživati porijeklo likova.

www.thechroniclesofriddick.com

Komentari

Nema komentara.