Sretan rođendan, Pink Panther! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Sretan rođendan, Pink Panther!

Sretan rođendan, Pink Panther!

Naš dobri stari roza mačak ovih je dana proslavio četrdeseti rođendan i za poklon dobio DVD izdanje s kolekcijom svojih filmova.

13.04.2004 0 komentara

6. travnja 2004. godine bio je dan kada je u čast Pink Pantherovom 40. rođendanu izašao DVD set 'The Pink Panther Collection', koji se sastoji od šest diskova na kojima se nalazi pet od šest filmova u kojima Peter Sellers glumi smotanog inspektora Clouseaua. Iako se njegov humor zasigurno ne može svidjeti baš svima, ovi su filmovi ipak, na svoj poseban način, zaslužili ovakav hommage.

Ovo se izdanje, osim s okruglom godišnjicom, poklapa i s predstavljanjem novog dizajna animiranog galantnog gospodina Pink Panthera. Ako ste veliki ljubitelj legendarnih animiranih filmova o ovom mačku, koje je radio još legendarniji Fritz Freleng, podsjećamo da možete nabaviti i tu DVD kolekciju pod naslovom 'Jet Pink', koja je izašla još 1999. godine.

Ružičasto će mu okružje zasigurno pomoći da prebrodi krizu srednjih godina

U ovom šestodijelnom DVD izdanju nalazi se, naravno, i disk sa dodacima na kojem se nalazi 'The Pink Panther Story' i još gomila zanimljivih informacija o povijesti ove mačke, sjećanja njenog autora Davida DePatie i svega što je vezano uz nju. Naravno, tu su i neke od neizostavnih nagrađivanih animiranih epizoda: 'The Pink Phink,’ ‘Pink, Plunk, Plink,’ ‘Psychedelic Pink,’ ‘Pinkfinger,’ ‘The Ant and the Aardvark’ i ‘The Great De Gaulle Stone Operation.’

www.pinkpanther.com

Komentari

Nema komentara.