Muka po Cartmanu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Muka po Cartmanu

Muka po Cartmanu

Autori popularne animirane serije 'Southpark', luđaci Matt Stone i Trey Parker, nisu mogli otrpjeti da ne naprave epizodu s temom 'Pasije'.

31.03.2004 0 komentara

Muka po Cartmanu

Film Mela Gibsona, 'Pasija', koji je uz emitiranje u kinima izazvao neočekivanu medijsku pompu, protestiranje Židova i plač časnih sestara, nije mogao proći neopaženo niti pored dvojice (poremećenih?) autora serije koja je postala sinonimom za neukusni, prosti humor i kritiku društva bez dlake na jeziku.

Sinoć 31.03., na matičnoj postaji serije, Comedy Central, emitirala se epizoda 804, pod nazivom 'The Passion of the Jew'. Za one koji su imalo upućeni u glavne likove ove serije, ne treba posebno napominjati da je u naslovu spomenuti Židov - dječak po imenu Kyle.

'The Passion of the Jew'

Sinopsis kaže ovo: nakon što je Cartman tjednima na njega vršio pritisak, Kyle se konačno zaputio u kino pogledati Gibsonov film 'The Passion' i mora priznati kako je Cartman cijelo vrijeme bio u pravu (sjećate se, debeli neprestano vrijeđa Židova zato jer je - Židov). Inspiriran promjenom u Kyleovom srcu i njegovim obožavanjem Mela Gibsona, Cartman organizira sve fanove filma da se ujedine i pronose poruku filma… Ne sumnjamo da ćete pogledati i ovu epizodu 'Southparka', voljeli ga ili ne.

comedycentral.com/southpark

Komentari

Nema komentara.