Uskršnje izdanje Southparka - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Uskršnje izdanje Southparka

Uskršnje izdanje Southparka

Legendarna prosta i nekulturna animirana serija, u kojoj je fellatio s magarcem najnormalnija stvar, imat će svoje posebno izdanje za Uskrs.

04.03.2004 0 komentara

Uskršnje izdanje Southparka

Nakon gledanja prvih epizoda 'Southparka' neki, malo konzervativniji gledatelji, ostali su šokirani pa čak i uvrijeđeni razinom humora koji su četvorica osnonvnoškolaca servirali u njihove sobe. Trey Parker i Matt Stone, roditelji ove serije, vjerojatno i nemaju baš sve klikere u glavi pa su nastavili raditi seriju sa stilom koji je već počeo nadilaziti sve granice humora i pretvarati se u grotesku, a često i degutantno iživljavanje u kojem nitko nije bio pošteđen, uključujući i predsjednika i papu i Isusa i Mojsija. Seks, prostitucija, komadanje tijela, ljudsko meso u hrani, govno koje pjeva, psovke, Barbara Streisand? dečki nemaju kočnica.

Prilično su se hrabro upustili u kritiziranje svega što im se (iz objektivnih razloga) činilo glupim, nelogičnim, zapravo tipično ljudskim. Oni koji su shvatili o čemu se radi, zadovoljno su ih gledali (iako ponekad ne bi bilo najugodnije baš jesti uz televizor), a oni koji nisu shvatili? mogli su se buniti koliko su htjeli.

Zato se bojimo i pomisliti što će se sve moći vidjeti u posebnoj epizodi 'The Passion of the Easter Bunny', koja će se emitirati za Uskrs na Comedy Centralu, matičnoj TV postaji ove serije. U novoj, osmoj sezoni 'Southparka' biti će još epizoda posvećenih japanskom naime stilu, Cartman će i dalje terorizirati Buttersa, natjecati se u Olimpijadi za hendikepirane s Jimmyjem? Screw you guys, I'm going home, nja.

Komentari

Nema komentara.