Hrabri Despero opet nagrađuje - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Hrabri Despero opet nagrađuje

Hrabri Despero opet nagrađuje

Mali i načitani miš Despero uveseljavao vas je svojim pustolovinama u kinima, a sada su njegove avanture stigle i na DVD, koji vam poklanjamo!

filmski.net 23.06.2009 0 komentara

Hrabri Despero opet nagrađuje

Od trenutka kada je došao na svijet, očiju širom otvorenih i velikih, naćuljenih ušiju, Despero je vidio i čuo više od ostalih. Nije se mogao oduprijeti pustolovini, a život bez nje bijaše mu nezamisliv. Jednoga dan hrabri miš ušuljao se u kraljevsku knjižnicu. Tamo je naučio čitati knjige, a najviše je uživao u pričama o vitezovima kojima se želio pridružiti, zmajevima s kojima se želio boriti i damama koje je želio spasiti.

U dvorcu se sprijateljio s princezom po imenu Pea, koja je čeznula da pobjegne iz mrtvila koje je obuzelo njezin svijet nakon majčine smrti. Njezin otac i cijelo kraljevstvo su bili u velikoj žalosti koja je zemlju ovila tmurnim oblacima. Ostali miševi su otkrili da se Despero usudio razgovarati s ljudima te su ga zbog njegove neposlušnosti protjerali iz Mouseworlda u zlokobni Ratworld, mjesto u kojem vlada vječna tama.

'Priča o mišu zvanom Despero' stigla je u videoteke i na police boljih trgovina, a Continental film vam poklanja tri DVD-a ako znate odgovor:
Kako se zove štakor koji je spasio Despera u njegovom progonstvu?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 2. srpnja. Sretno!

*********************

DVD-e su osvojili:
Marijana Jakovljević, Zagreb
Zdravko Živković, Slavonski Brod i
Sreten Romih, Viškovo.
Nagarade stižu poštom.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.