Beatlesi opet sviraju - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Beatlesi opet sviraju

Beatlesi opet sviraju

Ako želite uživo gledati sva četiri Beatlesa - ne trebate prizivati duhove! Samo pokrenite videoigru, a onda možete i zasvirati s njima kao peti član.

s.p. 02.06.2009 0 komentara

Beatlesi opet sviraju

Paul McCartney i Ringo Starr u ponedjeljak su predstavili novi projekt vezan uz Beatlese. Iako povremeno znaju zasvirati zajedno, jedini živi članovi legendranog benda ne planiraju novu gažu, nego su u Los Angelesu prezentirali videoigru 'Rock Band' preko koje obožavatelji opet mogu gledati i slušati Beatlese u akciji. Korisnici igre moći će poslušati čak 45 pjesme, ali i zapjevati uz instrumentale, pa i zasvirati hitove kao što su 'Back in the USSR'.


Trailer za 'Rock Band: The Beatles'.

Za upravljanje igrom ne treba vam kontroler, tehnologija temeljena na senzorima i posebnim kamerama (tzv. Projekt Natal) prepoznaje lica, glasove i pokrete tijela pa je interaktivnost potpuna. Iako dosad nisu dopuštali čak ni download pjesama za iTunes, sada Beatlesi ulaze u interaktivno digitalno doba, a na promociji videoigre pojavili su se i podržali projekt Yoko Ono i Olivia Harrison, partneri pokojnih članova benda. Izlazak 'Rock Band: The Beatlesa' najavljen je za 9. rujan.

Komentari

Nema komentara.