Pixarove bebe - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pixarove bebe

Pixarove bebe

Ekipa iz najboljeg animatorskog studija opet drži glavu u oblacima i djeci detaljno demonstrira kako se rade bebe koje donose rode.

s.p. 12.03.2009 0 komentara

Pixarove bebe

Pixar je najavio novi super kratkiš, slikovitog naslova 'Partly Cloudy' ('Djelomice oblačno'). Poučni film ni ne pokušava demantirati opće poznatu činjenicu da rode donose bebe, već samo pokušavati detaljnije objasniti proceduru. 'Partly Cloudy' odgovara na pitanje kako rode dobivaju bebe - zaslužni su 'ljudi od oblaka'. U stratosferi ti stvaratelji kreiraju bebe iz oblaka i oživljavaju ih.

Glavni junak ove priče je Gus, usamljeni i nesigurni kreator prepoznatljiv po sivom oblaku. Gus je specijaliziran za izradu 'opasnih bebi' kao što su bebe krokodila ili dikobraza, a njegove kreacije su prava umjetnička djela. S druge strane, žustre bebice postaju sve opasnije i opasnije pa najviše stradava Gusov partner Peck, roda koja mora prenositi Gusove rizične bebe.

Film je debitantsko djelo animatora Petera Sohna (koji je posudio glas Emileu u crtiću 'Juhu-hu'), a producent je Kevin Reher koji je radio kao casting director u većini Pixarovih hitova.


Novi trailer za 'Nebesa' ('Up').

Kad smo kod hitova Pixara, sjećate li se kako je legendarni kratkiš 'Presto' išao prije 'Wall-E'-a i zaradio čak i nominaciju za Oscara? E, pa i 'Partly Cloudy' će imati veliku promociju, i njega će puštati prije dugometražnog Pixarovog filma. Partnerski film bit će 'Nebesa' ('Up'), koji se također odvija na nebu, među oblacima, a uz 3D tehnologiju bit će i ispred vaših očiju u kinima.

Prognoza za oblačne filmove kaže da je američka premijera 29. svibnja, a 'djelomice oblačna nebesa' trebala bi doći u naša kina tek 13.08. No, znate kako je s tim dugoročnim prognozama - uvijek se možete nadati tome da će ovaj put Pixarovi oblaci malo uraniti...

Komentari

Nema komentara.