Desperova nagradna igra - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Desperova nagradna igra

Desperova nagradna igra

Sićušni Despero Tilling je bio prehrabar za mjesto u kojem se rodio. Dio njegove hrabrosti možda prijeđe i na vas preko nagradnih majica.

filmski.net 10.01.2009 0 komentara

Desperova nagradna igra

Od trenutka kada je došao na svijet, očiju širom otvorenih i velikih, naćuljenih ušiju, Despero je vidio i čuo više od ostalih. Nije se mogao oduprijeti pustolovini, a život bez nje bijaše mu nezamisliv. Jednoga dan hrabri miš ušuljao se u kraljevsku knjižnicu. Tamo je naučio čitati knjige, a najviše je uživao u pričama o vitezovima kojima se želio pridružiti, zmajevima s kojima se želio boriti i damama koje je želio spasiti.

U dvorcu se sprijateljio s princezom po imenu Pea, koja je čeznula da pobjegne iz mrtvila koje je obuzelo njezin svijet nakon majčine smrti. Njezin otac i cijelo kraljevstvo su bili u velikoj žalosti koja je zemlju ovila tmurnim oblacima. Ostali miševi su otkrili da se Despero usudio razgovarati s ljudima te su ga zbog njegove neposlušnosti protjerali iz Mouseworlda u zlokobni Ratworld, mjesto u kojem vlada vječna tama. Tamo ga je spasio štakor Roscuro, kojeg su ljudi protjerali, ali on još uvijek sniva o viteštvu i pustolovinama. Poznavatelj fine hrane i svjetski putnik, Roscuro je bio drukčiji od ostalih štakora Ratworlda- te je zatočen u tamnici sanjao o svjetlu i prilici za bijeg.

Blitz film i video vas poziva da pogledate 'Priču o mišu zvanom Despero' koja već igra u kinima diljem Hrvatske, a poklanjaju vam i pet dječjih majica. Pitamo vas:
Kako se zove spisateljica koja je napisala knjigu po kojoj je snimljena 'Priča o mišu zvanom Despero'?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do nedjelje 18. siječnja. Sretno!

+++++++++++++++

Majice su dobili:
Zdravko Mirosavljević, Podvinje
Ivana Putnik, Split
Leon Božić, Ivanić Grad
Laura Kokot, Labin i
Tihana Gajdošik, Osijek.
Čestitamo!

 

Komentari

Nema komentara.