Gromova nagradna igra - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Gromova nagradna igra

Gromova nagradna igra

Grom je pas koji se nađe njuškom u njušku sa stvarnošću o kojoj nije mogao niti sanjati. A vi onjušite naše nagrade!

filmski.net 29.12.2008 0 komentara

Gromova nagradna igra

Za psa Groma, svaki je dan nova avantura. On je zvijezda televizijske serije u kojoj glumi da psa sa super-moćima. No, Grom se u potpunosti uživio u svoju ulogu i sada misli da zaista može učiniti sve što mu padne na pamet. Njegove iluzije raspršuju se kada se nađe u stvarnome svijetu, ali upravo tamo otkriva da mu nisu potrebne natprirodne moći da bi postao junak.
 
Grom je snimljen u Disney Digital 3-D™ tehnologiji, a prikazivat će se u odabranim kinima diljem svijeta. Ovo je prvi Disneyev 3-D animirani film koji je osmišljen u Disneyevim studijima s namjerom da se u potpunosti iskoristi ovaj sve popularniji medij. 'Grom' predstavlja važnu prekretnicu za Walt Disney Animation Studios, jer je to prvi animirani film koji je osmišljen i produciran pod vodstvom Johna Lassetera, glavnog kreativnog direktora Walt Disney i Pixar Animation Studios i Oskarom nagrađenog redatelja 'Priče o igračkama' i 'Života buba' i 'Auta'.

Continental film vas poziva da od 15. Siječnja pogledate 'Groma' u kinima, a do tada možete osvojiti nagrade: dječju majicu, bilježnicu i set pečata s Gromovim likom. Sve što trebate je odgovoriti na naše nagradno pitanje:
Kako se zove Gromova prijateljica mačjeg roda, koja mu pomaže u njegovoj avanturi?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do utorka 6. siječnja. Sretno!

******************

Majicu osvaja Želimir-Antun Kovačić iz Zagreba, bilježnicu Luka Strman iz Makarske, a set pečata Cilika Švasta iz Lipika. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.