Svi će obrađivati Laru Croft - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Svi će obrađivati Laru Croft

Svi će obrađivati Laru Croft

Lara Croft bez Angeline? Nevjerojatno, ali moguće i to već 10. srpnja. A još kad čujete tko će je zamijeniti...

s.p. 06.07.2007 0 komentara

Svi će obrađivati Laru Croft

Filmski serijal 'Lara Croft: Tomb Raider' nije (blago rečeno) spadao u vrh filmske umjetnosti, ali mu obožavatelja nije falilo, ako ništa drugo, onda zbog – Angeline Jolie. Međutim, ona je ovih dana zauzeta, što svađom s novinarima, što usvajanjem i odgajanjem djece, pa nema vremena nastaviti franšizu Lare Croft. Tko će uskočiti u njene sexy čizme, pitate se? Pa, nova Lara je iznenađujući izbor – Minnie Driver.

No, prije nego se zapjenite, znajte da će Minnie Lari posuditi samo glas, a ne i ostale, hm, atribute. Naime, Lara Croft dobila je svoju animiranu seriju, nazvanu 'Re\Visioned: Tomb Raider', koja će se emitirati online, preko Turner Broadcasting's GameTapa. Svaku epizodu piše i crta drugi autor. Svjetski poznati crtači i scenaristi poput Warrena Ellisa (scenarist 'X-mena'), Gaila Simonea (scenarist stripa o 'Simpsonima'), Jima Leeja (crtač 'Punishera' i 'X-mena') i Christosa Gagea (scenarist stripova i TV serija – 'Zakon i red') prihvatili su se zadatka da naprave animiranu Laru. Svatko od njih je igrao igricu, gledao film ili čitao strip o sexy junakinji i zamišljao je na svoj način, pa sad imaju priliku pokazati kako su je doživjeli.

Prvu animiranu avanturu superjunakinje napisao je i režirao Peter Chung, poznat kao tvorac hit crtića MTV-a 'Aeon Flux', koji je doživio i svoju igranu ekranizaciju. Premijeru prve epizode očekujte već 10. srpnja, i to na www.gametap.com/tombraider.

Komentari

Nema komentara.