DreamWorks naručio scenarije za Shark Tale 2 i Shrek 3 - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      DreamWorks naručio scenarije za Shark Tale 2 i Shrek 3

DreamWorks naručio scenarije za Shark Tale 2 i Shrek 3

Dok nam 'Shark Tale' i 'Shrek 2' još uvijek čuče u kategoriji 'uskoro', DreamWorks ne trati vrijeme, nego priprema nastavke svojih popularnih naslova.

24.01.2004 0 komentara

DreamWorks naručio scenarije za Shark Tale 2 i Shrek 3

Iako je teško sumnjati u komercijalni uspjeh Spielbergove kuće DreamWorks, određeni rizik u ovim najavama ipak postoji. 'Shrek 2', čiji je budžet oko 80 milijuna američkih dolara, u kinima bi se trebao pojaviti 21. svibnja 2004. godine s nadom da će ponoviti uspjeh prvijenca koji je samo u Americi zaradio preko 260 milijuna dolara i time postao iznenađenje box officea u 2001. godini. Radnja trećeg nastavka okretat će se oko legende o kralju Arthuru i Vitezovima okruglog stola.

Za razliku od 'Shreka', gdje možda čak i postoji nekakva sigurnost za uspjeh, početak rada na nastavku filma 'Shark Tale', koji u kina dolazi tek 1. listopada 2004. godine, ili je luda rizična igra, ili DreamWorks ima debelog asa u rukavu. Možda se oslanjaju na bogatu postavu poznatih glumaca, tko zna. Ono što je sigurno je nadolazeća poplava računalno animiranih filmova, ne samo iz DreamWorksa.

www.dreamworks.com 
www.shrek2.com
www.sharktale.com

Komentari

Nema komentara.