Truli doček za Cars i Ant Bully - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Truli doček za Cars i Ant Bully

Truli doček za Cars i Ant Bully

Razvikani Pixar/Disneyev 'Cars' i nešto manje 'slavan' Warnerov 'The Ant Bully' podbacili. Prvi kod kritike, a drugi i na box officeu.

p.h. 31.07.2006 0 komentara

Truli doček za Cars i Ant Bully

Bilo da ste povremeni korisnik ili konzument s posve izraslim krilima, ova zbirka nekonvencionalnih zgoda tjerat će vas da pucate od smijeha. Priče koje je sakupio Paul Krassner, 'otac tiska iz podzemlja', istražuju šašava, čudnovata i žestoka iskustva ekipe koja je eksperimentirala s čarobnim gljivama, ecstasyjem, peyotlom, opijumom, DMT-jem, kokainom, belladonnom, žabljom slinom i čitavom gomilom ostalih tvari od kojih eksplodira um, iskoče oči, a svijest se širi. Priče od i o Terenceu McKenni, Johnu Lennonu, Kenu Keseyju, Ramu Dassu, Williamu S. Burroughsu, Michaelu Simmonsu, R. U. Siriusu, Johnu Lillyju, Robertu Antonu Willsonu, Ivanu Stangu, Stephenu Gaskinu i Lisi Law, natjerat će vas da se previjate od smijeha i posegnete za malo one posebne robe koju čuvate u tajnom pretincu.

Paul Krassner rođen je 1932. g. Bio je ‘čudo od djeteta’. Svirao je violinu i bio najmlađa osoba koja je ikad svirala u Carnegie Hallu. 50-ih godina njegova je karijera krenula u drugom smjeru, kad je postao jedan od najvećih i najvažnijih satiričara politike u Americi, no i dalje se nastavio baviti glazbom. Također, bavio se stand-up komedijom, bio miljenik kontroverznog komičara Lennyja Brucea, dok je istovremeno radio za časopis 'The Mad'.

Veteran je radikalnog novinarstva, utemeljitelj ljevičarske publikacije 'The Realist' i suutemeljitelj Međunardone stranke mladih (YIPPIE).

Trenutno radi kao kolumnist u New York Pressu, Disinfotainment todayu, AVN Onlineu i High Times Magazineu. 2005. g. bio je nominiran za nagradu Grammy. Paul Krassner zazuzima svoje mjesto i u Counterculture Hall of Fameu. 'O tome sam sanjao od treće godine života’, kaže Paul koji trenutno živi u južnoj Kaliforniji.

 
Bibliografija

1971. How a satirical editor became a yippie conspirator in ten easy years
1981. Tales of Tongue Fu
1985. The Best of the Realist: The 60's Most Outrageously Irreverent Magazine
1994. Confessions of a Raving, Unconfined Nut: Misadventures in the Counter-Culture
1997. The Winner of the Slow Bicycle Race: The Definitive Satirical Writings of Paul Krassner
1999. Impolite Interviews
1999. Pot Stories for the Soul
2000. Sex, Drugs & The Twinkie Murders
2001. Psychedelic Trips for the Mind
2002. Murder at the Conspiracy Convention: And Other American Absurdities
2004. Čarobne gljive i ostale šlagiralice (Celeber, 2007.)
2005. One Hand Jerking: Reports From an Investigative Satirist

Komentari

Nema komentara.