Les Triplettes de Belleville - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Les Triplettes de Belleville

Les Triplettes de Belleville

Ovaj animirani film, koji je izašao početkom ljeta 2003. godine u Francuskoj, osebujna je priča namijenjena odraslijoj publici.

12.01.2004 0 komentara

Les Triplettes de Belleville

Tipično francuski, ali bez dijaloga, film je hommage suvremenom francuskom stripu, ali istovremeno i filmski stvaraocima kao što je Jean Pierre Jeunet ("Amélie Poulain", "Alien: Ressurection", "The City of Lost Children", "Delicatessen"). Sony je ovaj film za svjetsko tržište izdao 21. studenog 2003. godine.

Sličica iz filma

"Les Triplettes de Belleville" film je koji priča priču o opsjednutosti i ljubavi. Čak i njegov glavni junak, pas Bruno, ima svoju tamnu stranu. Ništa od toga nas ne čudi kada čujemo što kaže sam režiser filma Sylvain Chomet.

Sličica iz filma

Nakon njegovog prošlog uspješnog filma "La vieille dame et les pigeons" ("The Old Lady and the Pigeons") svojevrsni zaštitini znak postale su mu starije žene. "Moram to promijeniti, postao sam opsjednut ženama u glavnim ulogama. Neizmjerno mi se sviđaju starije žene koje u sebi još uvijek imaju mnogo energije". Od ideje do realizacije filma prošlo je 15 godina, a kad Chomet kaže da bi kao klinac uzeo olovku i ne bi prestajao crtati, morate mu vjerovati. Ovo je sigurno film kakav još niste vidjeli.

Obavezno posjetite odličan službeni site. 

Komentari

Nema komentara.