Debeli Chef odlazi iz South Parka - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Debeli Chef odlazi iz South Parka

Debeli Chef odlazi iz South Parka

Isaac Hayes, šef školske kuhinje, odlazi iz crtića zbog scijentologije u kojoj je, kaže, pronašao totalnu duhovnu slobodu.

p.h. 15.03.2006 0 komentara

Debeli Chef odlazi iz South Parka

Legenda soula i autor legendarnog 'Shaft' soundtracka, šezdesetčetverogodišnji Isaac Hayes neće više posuđivati glas Chefu, školskom kuharu iz South Parka. Hayes, koji je inače i zakleti pobornik scijentologije, u toj je religiji, kaže, pronašao kartu za besmrtnost i obrazac za sreću, te totalnu duhovnu slobodu.

Problemi su se pojavili kad su se Trey Parker i Matt Stone odlučili malo šaliti na račun Hubbardove sljedbe u epizodi 'Trapped in the Closet' i sprdati najzagriženijeg scijentološkog redikula Toma Cruisea. U toj epizodi, sljedbenici te crkve slave jednog od likova, Stana, kao nevoljnog spasitelja, dok se plahi animirani Cruise skriva u ormaru i neće izaći van. Hayes je odbio sudjelovati u toj epizodi poručivši u jednom intervjuu kreatorima crtića: 'Dečki, prevarili ste se, mi nismo takvi. Drugi put bolje potražite točne informacije jer bi netko mogao povjerovati u ta sranja, a vama bi bolje bilo da uzmete par satova scijentologije'.

Nedavno je Hayes zatražio da se njegov ugovor s Comedy Centralom prekine rekavši da su nedavne epizode koje se šale na račun religije neprihvatljive. Stone mu je pak odgovorio kako je malo čudno da se kralj soula nije libio keširati čekove koje je zaradio ismijavajući Kršćane, pa je očito da u njegovoj glavi postoje dvostruki standardi zbog čega ga nemaju namjeru spriječiti od odlaska iz serije.

Komentari

Nema komentara.