Southparkovci jašu bar još tri godine! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Southparkovci jašu bar još tri godine!

Southparkovci jašu bar još tri godine!

Na našu radost, Parker i Stone imaju još puno posprdnih ideja za realiziranje. Na tapetu su novi trogodišnji ugovor i Tom Cruise! Potonji, doduše, u ormaru!

v.h. 24.11.2005 0 komentara

Southparkovci jašu bar još tri godine!

Kolikogod se neki trudili umanjiti vrijednost rada Trey Parkera i Matt Stonea oni su i dalje vrlo uspješni. Upravo su potpisali ugovor s Comedy Central na još tri godine za planetarno popularne Stana, Cartmana, Kylea i Chefa. Ta će dvojica ljubitelja kvantne fizike i 'Monty Paytona'  i dalje sve sami pisati, režirati, montirati i sinkronizirati, sve kao i do sada. Kako im trenutno teće 9. po redu sezona, dvojac je više nego zadovoljan uspjehom koji ni u najluđim snovima nisu očekivali.

FILMSKI.NET je već više puta bilježio vijesti vezane za Parkera&Stonea pa, ako se dobro sjećate Paramount Pictures već je bio u njima. Naime, prošle je godine u njihovoj produkciji izašla komedija 'Team America: World Police', urnebesni dugometražni film u kojoj je ovaj uvrnuti dvojac koristio lutke kao superheroje u borbi protiv terorizma. Prisjetimo se isto tako i spin-off filma 'South Park: Bigger, Longer and Uncut'  iz 1999. godine iz braka s istim producentom. Za dodati je da su Paramount Pictures i Comedy Central u vlasništvu Viacom Inc. tj. sve je to ista stvar.

Zanimljivostima&novostima ovdje nije kraj. U jednoj od posljednjih epizoda 'South Parka' glavni protagonist njihove sprdnje velika je Paramountova zvijezda i producent Tom Cruise, Scijentologija mu nasušna te vječno sprdanje s navodnom mu homoseksualnom orijentacijom. Naziv epizode je 'Trapped in the Closet' (iliti 'Zaglavio u ormaru') u kojoj se, by the way, pojavljuju i John Travolta i soul-man R. Kelly. Vidi isječak ovdje. Pronašli smo na netu trominutni prilog CNN-a koji se malo dublje pozabavio slučajem, njima je najzanimljivije bilo pitanje da li Cruise može tužiti autore serije za klevetu ili tako nešto. Čini se da ne može, pa stoga - neka zabavi ne bude kraja!

Ako vam se gledaju stare epizode ili one koje nikada niste niti vidjeli - checkirajte ih ovdje.

Komentari

Nema komentara.