Anime glazba na Toon radiju - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Anime glazba na Toon radiju

Anime glazba na Toon radiju

Toon Radio, kao što mu se iz imena da zaključiti, specijalizirana je radio stanica na kojoj se sluša samo glazba iz animiranih filmova i, što je posebno bitno, iz cijelog svijeta.

03.01.2004 0 komentara

Anime glazba na Toon radiju

Iako se njen program emitira iz New Yorka, ne morate se prijavljivati na green card lottery kako bi ga mogli slušati. Dovoljno je samo da u vaš internet pretraživač upišete www.toonradio.net i uključite se u program koji možete slušati preko nekog playera kao što su Winamp ili Real Media Player. Ako ne posjedujete vezu bržu od 56k modema, nemojte se brinuti, ako je veza koliko-toliko stalna, program ćete moći slušati bez problema.

Cowboy Beebop - anime serijal s genijalnim soundtrackom

A sada da se vratimo na onaj dio globalne osvještenosti ovog radija. Toonradio dobio je prava na internet emitiranje emisije 'Anime in the Limelight', koja će u 30 do 60 minuta po emisiji, šest puta tjedno i u vaše uši putem magičnih moći suvremene tehnologije dovoditi najbolje od anime soundtrackova. Ako ste ikada pogledali bilo koji anime, znate da Japanci uvijek pažljivo biraju glazbu za soundtrack i daju joj gotovo jednaku važnost kao i samoj animaciji.

U žanrovima ne poznaju ograničenja, tako da možete očekivati mnogo dobrog popa, jazza, rocka, klasike, heavy metala, techna, countyja pa čak i religiozne glazbe. 'Anime in the Limelight' emitirat će originalnu glazbu, na japanskom jeziku, uz uvode na engleskom jeziku, vijesti i informacije o japanskoj pop kulturi, a potječe sa radia KUMU AM 1500. Emitiranje emisije na toonradiu kreće 3. siječnja 2004.

Komentari

Nema komentara.