Nabrijane američke šaljivđije - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Nabrijane američke šaljivđije

Nabrijane američke šaljivđije

Matt Groening šalje Homera u raj na kavicu s bogom, dok se nestašni Parker i Stone dobro smiju na svoj račun, ali i račun cijele im nacije…

m.n. 03.01.2005 0 komentara

Nabrijane američke šaljivđije

Dok su vam trbuščići još blagdanski okrugli vaša je najveća želja – samo laganini – bez brige, za spori su se tempo specijalizirali autori omiljenih vam animiranih serija Southpark i The Simpsons. Matt Groening i ludi dvojac Parker/Stone ovdje su samo da bi vas zabavljali i što nježnije uljuljali u ine Nedođije koje tako volite.

Ajmo najprije do
Springfielda – Matt Groening je na dodijeli British Comedy Awards najavio da tamo ništa neće biti kao prije – u predstojećoj sezoni namjerava najvećeg animiranog pivopiju Homera skratiti za glavu. Dragi obožavatelji, nije tako strašno – mili će vam Hommie završiti u raju gdje će imati priliku Bogu objasniti pokoju sitnicu, a u svojoj će se maniri sa Svemoćnim uspjeti čak i posvađati, spočitavajući mu loše poteze.

Naravno, kako svijet springfieldovski (a i naš) ne bi bio isti, legendarni debeljko vratit će se u život kada shvati koliko mu nedostaju Marge, Bart, Lisa i Maggie. Osim ovog detalja, tata Simpsona Groening najavio je da će scenarij za nekoliko epizoda napisati poznati američki komičar Ricky Gervais, što je prvi slučaj da je itko dobio ovakvu priliku.

Work in Progress, Team America

Gospoda iz Southparka se kao i inače dobro zabavljaju, no čini se da su ovaj put (ili je tako i inače???) sami sami sebi predmet sprdnje. Naime, dok im u
Erica Cartmana i ostalu ekipu nećemo dirat, Parkera i Stonea prilično popljuvaše (jer nisu patrioti, zamislite) zbog zadnje im suradnje, 'Team America: World Police'. Iako su ovoj novoj dugometražnoj animaciji predviđali da će postati hit svih komedija 2004., do sad je zaradila blijedih 32 milijuna dolara (koliko je primjerice 'Lemony Snicket' zaradio nakon tjedan dana).

Čini se da su ova dva luđaka sve okrenula na šalu pa njihove izjave apsolutno ne možemo shvatiti ozbiljno. Iako
Guardian prenosi da je Matt Stone obećao da više nikad neće surađivati s Parkerom niti raditi s lutkama, mi se kladimo da se opet radi o nekom štosu. 'Ovo je najgore razdoblje u mom životu. Više nikad ne želim vidjeti lutke jer su uništile sve ozbiljne veze u mom životu.', jadao se Stone, a veliki je finale završio tužbalicom o dvadeset-satnom radnom danu. Objasnio je pritom ovaj looney kako nastaje film – 'Osjećate se usrano, pijete pilule i kavu, nitko od prijatelja vas ne voli, roditelji vas ne vole, no na kraju imate film.'

Uz ovakve su izjave posebno zanimljive i reakcije glumaca koji su iskorišteni u animaciji –
Sean Penn (u filmu vođa glumačkog udruženja Fags) se toliko iziritirao da je autorima poslao protestno pismo, a nisu zadovoljni bili ni Matt Damon i Samuel Jackson.

Komentari

Nema komentara.