Smrdljivica Kate Winslet - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Smrdljivica Kate Winslet

Smrdljivica Kate Winslet

Jupi, jupi, jupieej, Aardman studio ima stalno nove ideje, a već najavljenom projektu 'Flushed Away' glasićem se pridružila i Kate Winslet.

m.n. 13.12.2004 0 komentara

Smrdljivica Kate Winslet

Već smo vam pisali o novoj poslastici koju nam sprema Aardman studio, animiranom filmu 'Flushed Away', a eto nas ponovno o tome, budući da je šarmantna Katica Winslet također pristala dati svoj glasić štakorici Riti te se pobrinuti za romantičnu potku kanalizacije. Winsletovoj ovo nije prvo iskustvo, jer već je spikala u animiranoj verziji filma 'Christmas Carol', a ovim se činom pridružila Ianu McKellenu (bolje nam znan kao Gandalf), Andyu Serkisu (on bijaše Gollum) i Hughu Jackmanu koji je također pristao otploviti londonskim otpadnim vodama.

Štakorić

Za one koji se ne sjećaju, crtić će pratiti događaje pristojnog štakora Roddya koji se iz svog finog stana slučajem našao u smrdljivoj kanalizaciji te se mora brzinski prilagoditi na novi način života ako želi preživjeti ili bolje rečeno, isplivati, a u tome će mu pomoći slatka i dobrodušna Rita.

Produkcijski dio posla obavit će se u Los Angelesu u suradnji s Dreamworks Animationom budući da Aardman nije specijaliziran za kompjutersku grafiku, a redateljski dio posla na svojim leđima nosi Nick Park koji se, bytheway trenutno bakće s dugometražnim bombončićem, slavnim 'Wallace and Gromitom'. Kladimo se da će sve biti sjajno-bajno.

Komentari

Nema komentara.