Toy Story 3 u Disneyevim rukama - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Toy Story 3 u Disneyevim rukama

Toy Story 3 u Disneyevim rukama

Naravno, bez ikakve veze sa Pixarom, koji je proizveo prva dva nastavka ove franšize. Kako očekivano od Disneya!

k.j. 17.11.2004 0 komentara

Toy Story 3 u Disneyevim rukama

Woody, Buzz Lightyear, Mr. Potato Head i njihovi virtualni plastični prijatelji još će se (barem) jednom pojaviti na velikim ekranima. Sudeći po Disneyevoj halapljivosti i beskrupuloznosti, ne bi se čudili da se uskoro pojavi i četvrti dio 'Priče o igračkama'. No zasada o tome ne znamo ništa, ali zato znamo da je snimanje 'Toy Story 3' sto posto sigurno.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, to je zato jer smo o ovoj temi već pisali, no tada je sve još bilo u nagađanjima. Ovaj puta je Disney, s predsjednikom svog odjela za dugi animirani film, Davidom Staintonom, potvrdio da je u Glendaleu u Kaliforniji osnovana podružnica u kojoj će se producirati treća priča o igračkama, a koju će meganeinventivni studio pokušati popuniti tako da namami mlade animatore i talente iz drugih studija.

Ovakav ljigavi stav Disneya nas uopće više ne čudi, ali to nas ne sprečava da se nad njim zgražamo. Doduše, oni imaju sva legalna prava na takav postupak, ali ljudi… malo inventivnosti ne bi škodilo. Ovime su dokazali i da više ne namjeravaju stupati u nikakva eventualna partnerstva s Pixarom, nakon što im se postojeća veza prekine u 2005. godini, nakon izlaska filma 'Cars'.

Pixarovci John Lasseter i Steve Jobs nisu pokazali nikakav interes za snimanje nastavka 'Priče o igračkama', već ih zanima stvaranje novih, originalnih likova i tematika. 'Toy Story 2' bio je jedini nastavak koji je Pixar napravio, a originalno je trebao biti izdan direktno na video tržište.

Iako je 'Shrek 2' ljetos pokazao kako nastavak može biti zlatni rudnik, 'The Incredibles' dokazuju da je inventivnost isplativa. Kako? Zaradom od 144 milijuna dolara u samo dva tjedna, čime si otvara put prema tituli najgledanijeg Pixarovog filma ikad.

Komentari

Nema komentara.