Oktanski adrenalin iz Pixara - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Oktanski adrenalin iz Pixara

Oktanski adrenalin iz Pixara

Savršeno tempirani filmovi izlaze sa Pixarove proizvodne trake – jedan od njih je i 'Cars'.

k.j. 05.11.2004 0 komentara

Oktanski adrenalin iz Pixara

Tek što smo dočekali da 'The Incrediblles', odnosno 'Izbavitelji' počnu igrati u kinima (za naša kina ćemo se još malo načekati), već se na webu pojavio teaser za 'Cars', novi Pixarov animirani film koji će se u kinima naći za godinu dana, dakle krajem 2005. godine. Dobro je znati i da se, naaajvjerojatnije, radi o posljednjem filmu koji je Pixar radio u suradnji s Disneyem, barem što se sadašnjeg odnosa između ove dvije kompanije tiče.

Teaser – trailer možete pogledati ovdje, što vam toplo preporučamo, a zgodno je napomenuti i da u filmu neće biti niti jednog ljudskog lika, već će se sve utrke i dogodovštine odvijati sa personificiranim vozilima u glavnim ulogama. Ako ste zaboravili, podsjetit ćemo vas, glasove im posuđuju Owen Wilson, Paul Newman, ludi starčić koji se u sa 79 godina i dalje utrkuje te NASCAR-ova faca, Richard Petty.

U filmu se govori o na utrke nabrijanom Lightning McQueenu, koji se izgubi u nekom gradiću uz Route 66. Tamo će puno toga naučiti od oldtimera iz 1950-ih i 60-ih godina. O kvaliteti animacije ne moramo puno ni pričati, svi znamo kako se to u Pixaru radi. Vruuum!!

Komentari

Nema komentara.