Krš i lom na Annie - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Krš i lom na Annie

Krš i lom na Annie

Najviše nominacija za nagradu Annie imaju crtići 'Krš i lom', 'Madagaskar 3' i 'Pet legendi'.

s.p. 04.12.2012 0 komentara

Krš i lom na Annie

Objavljene su nominacije za američku animiranu nagradu Annie koja slavi svoje 40. izdanje. Ova ugledna nagrada ima preko 30 kategorija, no najviše pažnje okrenuto je nagradi za najbolji dugometražni animirani film.


'Krš i lom', trailer.

U toj kategoriji nominirani su: 'Merida Hrabra', 'Moje najdraže čudovište', 'Hotel Transilvanija', 'ParaNorman', 'Pirati! Banda nepoželjnih', 'Pet legendi', 'Rabinova mačka' i 'Krš i lom'. Najviše nominacija, njih 10, imaju DreamWorksov 'Pet legendi', te 'Krš i lom' i 'Merida Hrabra' koji su nastali u produkciji Walta Disneyja i Pixara koji više ne bojkotiraju nagradu Annie.

Zanimljivo je da za najbolji film nisu nominirani 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese' i 'Madagaskar 3', a među nominiranim redateljima nije Tim Burton, iako se za titulu najboljeg filma bori i njegovo 'Moje najdraže čudovište' (tj. 'Frankenweenie'). Već je poznato da su posebne nagrade za doprinos animaciji dobili Oscar Grillo, Mark Henn i Terry Gilliam. Ostatak nagrada bit će objavljen na ceremoniji dodjele koja će se održati 2. veljače.

Komentari

Nema komentara.