I dinosauri su imali mozak - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      I dinosauri su imali mozak

I dinosauri su imali mozak

Pixar priprema dva edukativna crtića - o životu s dinosaurima i o funkcioniranju mozga.

s.p. 23.08.2011 0 komentara

I dinosauri su imali mozak

Popularni studio Pixar najavio je snimanje dva dugometražna animirana filma. Naslovi filmova još nisu određeni, ali već se znaju priče filmova i redatelji.

Prvi film trebao bi imati premijeru 27. studenog 2013., a bavio bi se dinosaurima. Ideja filma je da je u drevnoj prošlosti kobni asteroid promašio Zemlju, pa dinosauri nisu izumrli već nastavljaju živjeti s ljudima. Film o dinosaurima režirat će koredatelj hita 'Nebesa', Bob Peterson.


'Brave', trailer.

Drugi koredatelj 'Nebesa', Pete Docter (naslovna fotografija), režirat će zasad neimenovani film koji vodi gledatelje u unutrašnjost ljudskog uma. Kao što radni naslov filma i govori, crtić će se baviti funkcioniranjem našeg mozga i trudit će se objasniti kako ljudi zaboravljaju stvari, zašto određene pjesme ostaju u našoj glavi i sl. Premijera je zakazana za svibanj 2014.

A zakazane su premijere za još dva Pixarova filma. Film o princezi Meridi, 'Brave', pojavit će se u kinima 17. kolovoza 2012., a prequel 'Monsters University' će svoju premijeru imati 19. srpnja 2013.

Komentari

Nema komentara.