Ševa s rodbinom? - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Ševa s rodbinom?

Ševa s rodbinom?

Bez brige, nećemo pričati ni o kakvim kažnjivim i nemoralnim opscenim radnjama, već o novom filmu neotesanih unclefuckera, Trey Parkera i Matt Stonea.

24.06.2004 0 komentara

Ševa s rodbinom?

Ako volite 'South Park' i njegovu uvrnutu ekipu, ako ste gledali 'South Park: Bigger, Longer and Uncut' onda ćete vjerojatnio s nestrpljenjem čekati i novi film autora ove proste, bezobrazne i urnebesno smiješne serije.

Iako se ponekad pitamo jesu li se Trey Parker i Matt Stone najeli ludih gljiva i tripova, koji su dio seksualnog odgoja krivo shvatili i žele li se doista družiti s božićnim govancem, napušenim genetski modificiranim ručnikom i Buttersom, moramo im priznati da za žestoko pljuvanje sveameričkih ikona zaista treba imati muda.

Jer govorimo, na kraju krajeva i o čitavom serijalu koji je posvećen imbecilnosti američkog predsjednika – 'That's My Bush', koji se mogao vidjeti i na našoj televiziji. Pa ako ih i smatrate vulgarim neotesancima koji rade animirani film gotovo bez animacije, mora vas barem zanimati šta se opet događa u njihovim izopačenim glavicama.

Dečki rade na novom animiranom filmu, nazvanom 'Team America', iz kojeg još nema nikakvih slika, a već je dobio ono slatko američko slovo R, što znači da će u njemu biti seksa, droge i nasilja (?!) i ostalih stvari koje djeca mlađa od 17 godina ne smiju gledati (a smiju raditi).

Radnja filma prati superheroje marionete koji se bore kako bi zaustavili terorizam i skratili muke umornim i ostarjelim zvijezdama. Film se počeo snimati prije otprilike mjesec dana i to s budžetom sličnim 'South Parku' (oko 20 milijuna dolara), a Paramount je očito iznimno zadovoljan dosadašnjim rezultatima pa želi film premijerno prikazati već u listopadu, u jednom zgodnom terminu prije izbora.

Kao i obično, Parker i Stone sami rade veći dio posla na filmu, koji uključuje režiju, scenarij, produkciju i sinkroniziranje likova. A Marc Shaiman, koji je radio veliki dio glazbe za 'South Park', radit će soundtrack za film. Pa ko voli, svaka mu dala.

Komentari

Nema komentara.