Izbavitelji na HBO-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Izbavitelji na HBO-u

Izbavitelji na HBO-u

Ovaj tjedan Vas od dosade spašavaju animirani 'Izbavitelji' - ekskluzivno na programu HBO-a!

s.p. 26.10.2010 0 komentara

Izbavitelji na HBO-u

Od tima koji je osvojio Oscar i stoji iza filmova 'Priča o igračkama', 'Čudovišta iz ormara' i 'Potraga za Nemom', dolazi priča o superjunačkoj obitelji koja odvodi animirani film u područja drame i dizajna koja nikada prije nisu viđena. Scenarist i redatelj Brad Bird i Pixar Animation Studios pioniri su stvaranja računalno generiranoga svijeta koji je tako bogat, složen i maštovito 'živ' da je filmsko iskustvo koje stvara sasvim ljudsko.

'Izbavitelji' prate pustolovine obitelji bivših superjunaka, koji jedni u drugima ponovno otkrivaju pravi izvor svojih moći. Bob Parr (g. Izbavitelj) nekad je bio jedan od najboljih svjetskih maskiranih boraca protiv zločina, borio se protiv zla i svakodnevno spašavao živote.


'Izbavitelji', trailer.

Ali 15 godina poslije, on i njegova žena Helen (koja je i sama bivša slavna superjunakinja) prisiljeni su živjeti pod civilnim identitetima i povući se u predgrađe. Danas žive kao obični smrtnici i vode više nego običan život sa svojom djecom koja se trude izgledati 'normalna'. Bob je službenik osiguravajuće tvrtke koji svaki dan ide na posao, a jedino protiv čega se bori su dosada i sve veći trbuh.

Željan akcije, superjunak koji je gurnut u stranu dobiva priliku kada ga misteriozna poruka poziva na daleki otok radi supertajnoga zadatka. Sada kad sudbina svijeta visi o koncu, obitelj se mora okupiti i još jednom naći u svom obiteljskom životu nešto fantastično.

Animiranu pustolovina 'Izbavitelji' možete pogledati ekskluzivno na programu HBO-a, 02.11. u 20.05h!

Komentari

Nema komentara.