Brad Pitt na nišanu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Brad Pitt na nišanu

Brad Pitt na nišanu

Warner Bros želio bi u ulozi brzopoteznog kauboja Jessea Jamesa vidjeti ljepuškastog Brada Pitta., kaže comingsoon.net.

18.03.2004 0 komentara

Brad Pitt na nišanu

Novi vestern snimati će se po noveli Roberta Hansena 'The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford', a ključna osoba za realizaciju projekta je australac Andrew Dominik. On je ugledni redatelj propagandnih i glazbenih spotova, a za ovaj film će napisati scenariji i vjerojatno ga i režirati. Producentski tim okupiti će agenciju Plan B (kojoj su vlasnici Pitt i njegova supruga Jennifer Aniston) i redatelja Ridleya Scotta.

Glavni lik Hansenove knjige je Robert Ford, jedan od članova Jesse Jamesove bande. On se u početku svog odmetništva divio legendarnom Jamesu i njegovoj brzini, ali je uskoro postao zavidan. Zaključio je kako bi sam mogao voditi bandu i kukavički upucao Jamesa u leđa. Knjiga je zainteresirala Dominika dok je radio na adaptaciji znanstveno-fantastične novele 'The Demolished Man' koju će snimati za Paramount.

Pitta bi mogli gledati i u novom projektu Tima Burtona 'Charlie and the Chocolate Factory' jer je njegova agencija Plan B uključena u produkciju tog filma. Već je potvrđeno da će u filmu glumiti Johnny Depp.

Komentari

Nema komentara.