Čuvajte se! Stiže Jackass 3D! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Čuvajte se! Stiže Jackass 3D!

Čuvajte se! Stiže Jackass 3D!

Evo zašto je izmišljen 3D - da možete bolje vidjeti kako kaskaderi lome rebra i pišaju po kolegama!

s.p. 06.08.2010 0 komentara

Čuvajte se! Stiže Jackass 3D!

Kažu da je trend snimanja 3D filmova u padu, no dolazi nešto sasvim drukčije - 'Jackass 3D'! Serijal o ludim, vulgarnim, opasnim i morbidno smiješnim vratolomijama ima već nekoliko filmskih izdanja, a novi nastavak dolazi u 3 dimenzije. U ekipi su Johnny Knoxville, Steve-O i ostali stari junaci među kojima se ističe Bam Margera.

On je već prvi mjesec snimanja filma polomio 3 rebra, a tome treba dodati i iščašeni gležanj i slomljeno rame. Osim toga, Margera se posvađao s jednom 59-godišnjom crnkinjom koja ga je izudarala palicom po glavi pa je opet završio u bolnici.


'Jackass 3D', trailer.

Ipak, Margera nije izgubio svoj specifični smisao za humor pa je navodno za film snimio i scenu u kojoj je stavio malu kameru na vrh svog penisa i pišao po svojim kolegama, a u toj sceni bi gledatelji trebali 'uživati' u 3D verziji. Publika će moći vidjeti i klasične 'jackass scene' u kojima kaskaderi glume mete za paintball, bivaju u WC-u lansirani u zrak, prolaze kroz stakleni izlog na motoru, a uz to ih šamaraju ribama i gigantskim dlanovima.

Osim toga, junaci 'Jackassa 3D' će visjeti s drveća, skakati u jamu sa zmijama i jahati bika. Kao i obično, klincima treba preporučiti da ne pokušavaju izvesti nešto slično kod kuće, a film svoj pohod po kinima počinje 15. listopada ove godine.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.