Odabran je novi Spiderman! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Odabran je novi Spiderman!

Odabran je novi Spiderman!

Andrew Garfield je novi glumac Spidermana! Tko? E, pa zasad ga ne znate ali uskoro će biti prava zvijezda!

s.p. 02.07.2010 0 komentara

Odabran je novi Spiderman!

Producenti i redatelj sljedećeg Spidermana Marc Webb objavili su da će Andrew Garfield glumiti glavnog junaka - Petera Parkera tj. mladog Spidermana. Prequel Spidermana bavit će se srednješkolskim danima mladog Čovjeka-pauka, a glavni problem u odabiru glumaca bilo je pronalaženje zamjene za Tobeya Maguirea koji je tumačio Spidermana u prva tri nastavka.

26-godišnji Andrew Garfield rođen je u Americi, ali su se njegovi roditelji preselili u Veliku Britaniju. Tamo je mladi Andrew izrastao u talentiranog glumca i dobio je nekoliko nagrada za najperspektivnijeg kazališnog glumca, a 2008. ga je EFA stavila na listu Europskih filmskih zvijezda.


Trailer za 'Dječak A'.

Na dugometražnom filmu je debitirao u drami 'Dječak A' (koja je nedavno izašla na DVD-u u Hrvatskoj) i odmah osvojio BAFTA-u, a zatim se pojavio u političkoj drami Roberta Redforda 'Jaganjci i lavovi'. Od njegovih novijih filmova treba izdvojiti kultni 'Imaginarij dr. Parnassusa' (koji ima hrvatsku premijeru u Puli), te 'Social Network' koji će tek postati hit.

Zanimljivo je da su Garfieldu konkurencija za ulogu Spidermana bili slavni Jamie Bell ('Billy Elliot'), Anton Yelchin ('Star Trek') i Aaron Johnson ('Kick Ass'), no na kraju je odabran baš on. Snimanje sljedećeg Spidermana počinje u prosincu 2010., a premijera ovog 3D filma najavljena je za 3. srpanj 2012.

Komentari

Nema komentara.